Om huset

Kære gæst!


Vi vil byde dig hjertelig velkommen til vores idylliske spanske landvilla beliggende på en smuk bjergtop med udsigt over byen Torre Del Mar og  Middelhavet, som blot er beliggende 10 km. fra villaen.

Her får du fred og ro, et smukt super velholdt og hyggeligt godt møbleret og veludstyret landhus med egen pool og den smukkeste udsigt. En grund med masser af plads til både biler, børn og leg. Huset er i gammel spansk landstil med buer og søjler.


Huset ligger ugenert, så I kan være helt private, men samtidig er I ikke helt alene da der er naboer i umiddelbar nærhed, dog ligger huset så højt, at de ikke forstyrrer den smukke udsigt.


Når du kommer ind på grunden er du blandt frodige appelsintræer, mandarintræer, granatæbletræer, citrontræer, æbletræer, og mandeltræer som du frit kan spise af, når de er modne samt en masse blomstrende buske. Rundt om huset er der flere terrasser. Der er 2 overdækkede terrasser, en sydvendt og en vestvendt mod husets pool. Fra begge terrasser er der en blændende udsigt over området og Middelhavet.

Livet her kan leves i nydelse både ude og inde. Terrasserne og grunden er rigt udstyret med både borde, stole, solsenge og parasol. Her er også en udendørs bruser, så du kan nyde din vask i det fri.


Når du træder ind i huset er du i et smukt hus på 125 m2 med stue og køkken ud i et med en pejs/brændeovn til de kølige stunder. Der er en bar i køkkenet, hvor der er mulighed for at sidde og spise eller hygge med dem der laver mad, og der er et stort bord i stuen til middagen.

Endvidere er der en siddegruppe m. lædersofaer m. plads til 7 personer.


I huset er der en fordelingsgang med 2 værelser og et fælles splinternyt badeværelse samt et masterbedroom med eget badeværelset. Har du børn, der skal have ro til søvnen, mens I voksne nyder natten, kan du lukke 2 døre til soverummene og badeværelset, både ind til selve rummet og til fordelingsgangen.


Huset er udstyret med aircondition, stort køleskab og stor fryser så du kan handle stort ind til din ferie. Her er også opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er parabol og der er tv m. dvd i stuen og i alle værelser. Der er masser af spil til fælles hyggestunder. Huset er endvidere udstyret med en babyseng, høj stol og babybadekar.


Ja her er alle muligheder for at nyde livet både på de varme og på de kølige årstider. Det er ren forkælelse til dig og dine kære.


Så kære gæst...glæd dig til at nyde de smukkeste solnedgange og at tage en aftendukkert i poolen for herefter at sidde i tusmørket på vores smukke terrrasse med en kølig drink og nyde den storslående udsigt over by og hav sammen med dine kære. Og glæde dig til at stå op til de smukkeste solopgange med et fantastisk lys over bjergene og byen der vågner.


Kik på vores smukke fotos af huset og se om det er noget for dig. Hvis du synes så vil vi glæde os til at dele vores lille kære perle med dig. Så kontakt os og vi laver en aftale.