Brugsanvisning på huset

Kære gæst, her er lidt praktisk info om casa las casillas.


Sikringer:

Sikringsboksen sidder bag hoved døren, det er automat sikringer, så hvis de slår ned, sluk for nogle af forbrugerne, og slå dem op igen.  lad være med at vaske sammen med madlavning, Spanien har ikke så godt et elnet som i dk.

og der kan forekomme strømudfald, oftes i kortere tid af gangen, men heldig vis sjældent.


Sengelinned:

Sengelinned og håndklæder er i huset, Men strandhåndklæder skal i selv have med,


Vand:

Casa las casillas har egen boring. man kan sagtens bruge det til madlavning, kaffe og børste tænder i det. Men ryger strømmen er der heller ikke vand, heller ikke i WC, tag da en spand vand i poolen og skyl ud med det.

Vand er en mangelvare i Spanien, så vær venlig at spane på det.


Pool:

Lyset i poolen tændes med en fjenbetjening, den ligger oven på mikroovnen i en kurv.

Swimmingpoolen renser vandet flere gange om dagen, den starter automatisk.  Onsdag aften og lørdag kommer poolmanden juan. han lukker sin lille hund ud af bilen først, og den løber i forvejen for at hilse på jer, SÅ VED I AT HAN KOMMER. Han renser poolen og sørger for vandet er ok. Han vander krukkerne og haven.

Inden poolen benyttes så skal man vaskes alle steder, der er en uden dørs bruser ved siden af poolen.


Affald.

Alt affald skal afleveres i de opstillede containerer ned i byen, der er også flaske container, og en til plastic flasker.

der er en lov der siger at man ikke må man ikke bruge containerne når der er varmt, mener det er fra kl 08,00 til 18,00 pga lugt gener, det er forståeligt nok. i skuret er der en stor sort plastic affaldsspand. sørg for at holde døren lukket derind, der kan komme katte eller vilde hunde og rode i affaldet.

 

Lyset på Terassen

Det tænder man til venstre for vetrineskabet på en kontakt på en ledning på vægen,

om sommeren kan der være insekter og de kommer ind hvis dørene og vinduerne er åbne og der er lys inden for.


Wifi:

Ja der er gratis internet i huset. Og koden bliver udlevret pr E-mail.

Fjernsynet i stuen har Chromecast der er opkoblet på Wifi.


Vinduer og gitter.

Der er mørklægnings alugardiner på alle vinduer, træk i snoren til højre for vinduet, og slip langsomt, så ruller gardinet ned, skulle det ikke ske, åben vinduet og træk ned i gardinet.


Når huset forlades skal alle dører og vinduer være lukket, og gitteret ved terassedøren skal låses, husk at slåen skal sidde imellem lågerne så de ikke kan åbnes uden nøgle,


Køkkenet:

Køkkenet er veludstyret, Opvaskemaskive, kaffemaskive, Bagemaskine, Raclette, Blender, Elkeddel, Microovn, Ovn, Stort køleskab med fryser. Service til over 20 personer, så kan man fylde opvaskemaskiven uden at løbe tør for service.

der er monteret en (15 l elvandvarmer) under vasken, der er lynhurtig varmt vand. og man løber ikke tør hvis man bruger det med omtanke.


Stuen. lys

lyset over spisebordet, får strøm fra væglampen til højre for terassedøren. der er lavet en lille afbrydder til loftlampen som sidder bag væglampen på ledningen. loftlampen kan kun tændes sammen med væglamperne som slukkes og tændes ved hoved døren.


WC.

Som alle steder sydpå er Toiletterne ikke særligt modtagelig for papir. Smid alt det man kan i toiletspanden som står ved siden af, og selvfølgelig bind, vatpinde og tandstikker og ligende. må slet ikke puttes i toilettet.


Blomster og krukker.

Vi er meget glade ved at have jer som vores gæster og vi bruger meget tid på at holde huset og haven. og slevfølge må i gerne hjælpe til med en spand vand hvis der er meget varmt og krukkerne trænger,